Вдовицата и жената на Коста Цонев се хванаха за гушите Двете

...
Вдовицата и жената на Коста Цонев се хванаха за гушите
Двете
Коментари Харесай

Ще се изядат!Вдовицата и снахата на Коста Цонев спретнаха пуническа война

Вдовицата и дамата на Коста Цонев се хванаха за гушите

Двете дами са смразени от години, а в този момент си подливат вода и в общия бизнес, който двете са захванали.

От години Ели, втората брачна половинка на огромния Коста Цонев  и Мариана, брачна половинка на сина му Димитър Цонев, не могат да се дишат. Поводът за откровената им ненавист е имуществото.

Ели Цонева от дълго време има брокерска компания, като продажбата на недвижими парцели е нейния главен източник на приходи. Отскоро Мариана Цонева, брачна половинка на починалия Димитър Цонев и снаха на Коста Цонев, също се занимава с тази активност. Тя познава много заможни българи и подлива вода в бизнеса на вдовицата на свекър си.

Вдовицата на кинолегендата не поддържа връзка с неговата рода и наследници от времето на кончината му преди 11 лета.Причината последната брачна половинка на артиста и останалите му наследници да са скарани е имущество. Приживе Коста Цонев даде на Ели лъвски къс от парцелите си.Дълъг интервал тя обитаваше голямата му къща в Бистрица. После Ели пусна атрактивния парцел на повишена цена и през 2021 се откри покупател, който купи имението за съвсем милион.

Ели имаше желание да напусне България и да заживее при сина си в Париж. Той е женен за французойка и имат дете, само че не се реши,  а единствено снове сред двете страни. И се трансформира на „ бодил в очите “ за династия Цоневи.

 

 

Тагове: Коста Цонев Еле на Коста Цонев Мариана на Димитър Цонев снаха вдовица Анахит Тачева брокери
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР