Вдигането на автомобила с паяк“ освен солена глоба, ни носи

...
Вдигането на автомобила с паяк“ освен солена глоба, ни носи
Коментари Харесай

Шофьор измисли мощна защита срещу „паяците“ (снимки и видео)

Вдигането на автомобила с „ паяк “ с изключение на солена санкция, ни носи и куп други неприятности, като терзания дали колата не е била открадната, телефонни диалози и разкарване до наказателния паркинг, където е била закарана.

Ето за какво всички водачи ненавиждат „ паяците “, без значение в кой град, в коя страна и на кой континент живеят.
Особено в центъра на огромните градове, където единствено да оставиш колата си на непозволено място и след няколко минути разбираш, че е качена на „ паяка “ и откарана на наказателния паркинг. Скобите са къде-къде „ по-хуманен “ способ, а и санкцията е много по-поносима.
Шофьор измисли мощна отбрана против " паяците " (снимки и видео)

Няма доста измислени способи за битка против „ паяка “. Руснаци да вземем за пример, се пробват да разработят специфична тревога, която да изпрати известие на мобилния телефон при опит колата да бъде качена на паяка, написа auto.blitz.bg. Такова нещо обаче надали ще работи добре – колата се подвига за 2-3 минути и до момента в който дотърчиш…
Оказва се обаче, че може би има вид, който съвсем на 100 % ще отбрани автомобила от „ паяка “. Автор на тази щура, а както се вижда и от видеото, ефикасна концепция, е московският финансист Владислав Тумоланов.
Шофьор измисли мощна отбрана против " паяците " (снимки и видео)

В какво се състои тя? Специална пластина закрива едно от колелата на автомобила. Така „ паякът “ няма да може да го закачи, а законът, най-малко в Русия, не разрешава повдигането на автомобила за три от колелата.
Владислав даже е почнал производството на части за изобретението си и ги продава единствено за 3990 рубли, или към 108 лв..
Шофьор измисли мощна отбрана против " паяците " (снимки и видео)

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР