Вдъхновяващият Роб Бъроу се възползва максимално от ценното време, което

...
Вдъхновяващият Роб Бъроу се възползва максимално от ценното време, което
Коментари Харесай

Смелите деца на Роб Бъроу и сърцераздирателният начин, по който той ще остане с тях, докато растат

Вдъхновяващият Роб Бъроу се възползва оптимално от скъпото време, което му оставаше - в това число направи грижовен подарък за децата си.

Звездата от ръгби лигата се ожени за брачната половинка си Линдзи, неговата тийнейджърска обич, през 2006 година и двамата продължиха да имат деца Джаксън, 12, Мая, 9 и Мейси, 5. Активистът на моторно-невронната болест (MND) беше диагностициран с положението две години откакто се пенсионира и живя още пет години.

Роб беше на 41 години, когато умря на 2 юни и във видео, оповестено след гибелта му, той прикани хората да не „ губят нито момент “ от живота си. Публичното известие, записано на машина, която наблюдава придвижванията на очите и ги преобразува в текст, беше чуто от милиони в документалния филм на BBC Има единствено един Роб Бъроу.

Сега Линдзи разкри, че нейният грижлив починал брачен партньор е записал серия от персонални известия, които да бъдат пускани на децата му в специфични моменти от живота им, казвайки, че „ не може да опише с думи “ какъв брой се г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР