Вдъхновяващи истории на успели българи – така се казва сборникът,

...
Вдъхновяващи истории на успели българи – така се казва сборникът,
Коментари Харесай

Истории на успели българи в различни сфери и краища на света вдъхновяват за нови успехи

„ Вдъхновяващи истории на съумели българи ” – по този начин се споделя сборникът, който ще бъде показан този четвъртък (26 октомври) от 19:00 ч.
Книгата споделя за пътя на българи от целия свят в разнообразни сфери на активност и с разнообразни разбирания за триумфа.

Не всички съумели българи са известни. Някои избират да работят безшумно, само че също са постигнали нещо значимо и заслужават да разкажем за тях. Иноватори, спортисти, музиканти, художници, майки, предприемачи, фотографи, бохеми, пътешественици са единствено една дребна част от огромната палитра на нашите събеседници – изясняват създателите.

Книгата е събрала 50 истории и е плод на напъните на екип от 10 създателя, редактор, графичен дизайнер и консултанти в продължение на 2 години. Електронният вид на книгата съдържа 11 истории повече.

В студиото на Радио София тази заран гостуваха Мая Цанева (автор) и Силвия Трифонова (героиня от сборника).

Нашата задача е да обединим дамите с предприемаческо мислене, които се подготвени и решени освен да основат собствен бизнес, само че и да изградят мощен бранд – описа Силвия Трифонова за своя план, който е една от аргументите нейната история да бъде в книгата.


Ако имаш религия, в случай че изпитваш пристрастеност към това, което правиш, вълнуваш се от работата си – успяваш. Това в действителност е книга за вдъхновението, за многото благоприятни условия да бъдеш сполучлив – уверена е Мая Цанева. – Успехът не е единствено пари, не е единствено популярност. Може да е и задоволеност, баланс сред персонален и професионален живот, да се чувстваш щастлив…

Това не са предписания за триумф, за върха, а разкази за пътя, който води към триумфа и който въодушевява и други да изберат и тръгнат по своя път.

Сред хората, за които споделя томчето, са Лидия Тодорова, Иво Иванов, доктор Антон Борисов, Ирина Чиркова, Станислав Събев, Диляна Гайтанджиева, арх. Валери Гюров, Биляна Траянова, Валентина Щайн, Nasimo, Ирен Ямами…

Срещнете се лице в лице с част от съумелите. Обменете опит и чуйте техните истории онлайн, канят основателите на представянето.

Чуйте целия диалог на Лили Големинова и Лъчезар Христов с Мая Цанева и Силвия Трифонова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР