Вдъхновяващи бизнес дами, собственици на бизнес и предприемачи се събират

...
Вдъхновяващи бизнес дами, собственици на бизнес и предприемачи се събират
Коментари Харесай

Есенен Бизнес Лейди панаир в Пловдив

Вдъхновяващи бизнес дами, притежатели на бизнес и бизнесмени се събират на Есенен панаир, който ще се организира на 28 ноември в хотел Санкт Петербург, Пловдив.

Организатор на събитието е Бизнес лейди клуб Пловдив, а тази година ще се организира неговото второ издание. Водещата цел на лейди организацията е подкрепено и насърчаването на дамската предприемаческа активност, а това събитие е естествено продължение на тази визия.

Събитието сплотява силата и визията на сполучливите водачи в бизнеса, предлагайки неповторима опция за приемане на нови познания, нетуъркинг и мотивация. Есенният панаир ще даде опция на участниците да опишат своята история на триумфа, да споделят скъп опит и да показват своите новаторски артикули и услуги. Гостите на събитието ще имат опцията да се срещнат от близко с най-малко 30 разнообразни бизнеса, които ще бъдат изложители в експо зоната. Освен приемането на потребна информация, основаването на нови бизнес контакти и намиране на нови партньорства, посетителите ще имат опцията да се включат в лотария с награди.

След ревюто ще се организира Нетуъркинг церемония вечеря със особено подбрано четиристепенно меню, завладяваща шоу стратегия и доста дарове. Събитието е отворено за всички членове на Business Lady Club Пловдив, както и за всички другари от бизнеса, които желаят да разширят своите бизнес контакти.

Възползвайте се от опциите, които Есенен Бизнес Лейди панаир 2023 дава като извършите нови бизнес контакти и създадете основни партньорства в разнообразни браншове на бизнеса.  Регистрирайте се и запазете своето място до 23.11.2023 година тук: https://forms.gle/Htmv5Q57uoPprZiS7
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР