Вдъхновяващ“ млад футболист беше убит незаконно“ почти седмица, след като

...
Вдъхновяващ“ млад футболист беше убит незаконно“ почти седмица, след като
Коментари Харесай

Тийнейджър, който почина 6 дни, след като получи „неоцеляеми“ наранявания в ужасяваща катастрофа, „незаконно убит“

„ Вдъхновяващ “ млад футболист беше погубен „ нелегално “ съвсем седмица, откакто получи „ неоцеляеми “ пострадвания при „ високоскоростна " автомобилна злополука, заключи правосъдният доктор.

През октомври 2022 година Елиът Мартин, в този момент на 22 години, беше наказан на шест години затвор за причиняване на гибелта на 17-годишния Роналдо Джонсън заради рисковото си шофиране. При следствие се чу, че Мартин води служител на реда в гонене, траяло 40 секунди, преди управляваният от него Форд Фокус да прескочи втори червен светофар и да удари такси с висока скорост.

Други двама, жена в таксито и млад мъж също в колата с Роналдо, останаха тежко ранени при злополуката, станала на кръстовището на Yew Tree Road и Mauldeth Road West, покрай Withington в южен Манчестър, в ранните часове на 31 март 2021 година, оповестява MEN.

Роналдо беше пасажер на задната седалка. Той беше откаран в Кралската болница Салфорд, само че за жалост умря макар всички старания на лекарите на 6 април същата година. Ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР