Вдъхнових се. По-долу можете да видите коя ми е музата.

...
Вдъхнових се. По-долу можете да видите коя ми е музата.
Коментари Харесай

Никъде по света не съм виждал по-нагли политици

Вдъхнових се. По-долу можете да видите коя ми е музата. Опитах и аз да се изразя по този начин, поетично. Не знаехте ли – Маноил Манев имал издадена стихосбирка! Поне – няма да споделям изданието към коя медийна група е, сами проверете и се сетете.

За стихосбирката – споделя се " Сърцето българско, душата моя ". Е няма по какъв начин да не повярваш в силата на подсъзнанието при този образец. И да не почнеш да мислиш по-усърдно, като прочетеш една литературна рецензия за този авторски артикул (): " Подхожда невъздържано, на моменти жестоко към метриката на стиха, само че за сметка на това ще изсипе върху вас вулкан от усеща и нерви, деликатност и завист, комизъм и първична мощ ".
Ще взема и аз по този начин подходя. Уважаеми, наричащи се ръководещи – вие сте срам! Такъв срам сте, че " никАде " в Галактиката никой няма да ви изпревари. Позор сте, тъй като стигнахте до такава степен да лъжете по този начин, че! Същото и, освен това други евродепутати - за демокрацията в България! Има обаче накъде да се развивате – Лукашенко и Ким Чен Ун още не са ви го споделили. Ох, то в цивилизования свят като ти го кажат те, значи нещата са супер – ударихте дъното очевидно.
Ако желаете да го копаете, можете да почнете непосредствено да биете, вместо да лъжете. Я, и това май към този момент го направихте – най-малко по този начин ми се коства, като почне в народен ефир да споделя. Истинските публицисти са доста рискови, факт – в случай че не бяха, нямаше да има толкоз години напън, последователен напън и потребление на композиция от държавна власт и пари, с цел да завладявате медии и да стигнем до 111 място в света. Защото същинските публицисти демонстрират грозната картинка - не захаросаната и напудрената, която все се мъчат да ни пробутат корпоративните спонсори!
Утре е един от най-светлите дни в българската история – 6 септември. Лично аз имам вяра, че и до по-светъл ще стигнем – когато милиционерщината бъде изкоренена от България. По " Света " това всеобщо се е случило – ще стане и у нас. Не вярвате ли, драги стихоплетци на настоящето ръководство? Проверете и ще разберете – рано или късно!
п.п. И няколко думи към служителите на реда и жандармеристите. Да, бяхте предизвикани и атакувани. НО - какво направихте Вие, с цел да не се стига до това? Пропусквателни пунктове имаше ли? Камери имаше ли? Как стана по този начин, че пристигнаха толкоз хора със самоделни взривни субстанции вкупом? Информация авансово имаше ли? Ако е нямало, за какво? Ако е имало - ЗАЩО?! 55 дни не разбрахте, че в 10 палатки се складирали самоделни взривни устройства?!?!?! Не разбрахте кои ще дойдат да безчинстват - та вие ги знаете доста добре, те не са някакви пионерчета от през днешния ден за на следващия ден!
Ще пристигна ден и несъмнено дори ще е скоро, в който отново ще заговорите за дребни заплати, за неприятни условия на труд. Вие, които работите в министерството с максимален бюджет в България. Не това на лекарите, не това на учителите - вашето е с максимален бюджет и все парите не стигат! Ако още не сте разбрали, че в този момент е времето да сте жители, с цел да може парите да стигат, а не да потъват в нечии джобове, значи в действителност каските и фуражките доста пречат! Излезте напред в този момент и дайте своя принос за изчистване на системата - другояче най-после няма да остане кого да респектирате, само че няма и да остане кой да заплаща налози, с цел да имате заплати. Не го ли сторите, не се чудете, че при идващите ви несъмнено обективни митинги за заплати и условия на труд, поддръжката от гражданското общество ще е нула!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР