Вдъхновението ми да правя музика идва от това, което е

...
Вдъхновението ми да правя музика идва от това, което е
Коментари Харесай

KEYA пред Дарик: От всеки тежък момент има изход. За всеки проблем има решение

Вдъхновението ми да върша музика идва от това, което е в главата ми - мисли, диалозите с хора, върху измененията, които се случват в мен, от болките. Вдъхновението е на всички места. Това описа пред Дарик певицата и актриса Кристина Топалова - КЕYA.

За нея музиката е лек и когато има потребност от помощ, прибягва към нея. " Много дълго време бях в положение на ступор и не можех да изпитвам никакви страсти. Не можех да рева, да се дръзвам. Бях все едно сянка на себе си. В един миг започнах да отивам на терапия, да чета, виждам филми, които ме карат да изпитвам страсти. Преработих болката в огромна степен. В един миг на това пътешестване се появи тази ария, като средство за превъзмогване ", показа тя.



КЕYA сама написа текстовете и музиката на песните си. " Това, което желая да стига до хората е, че от всеки тежък миг има излаз. За всеки проблем има решение. Дори и в някои обстановки да не виждаме тази светлина, посланието е да изчакаме, да потърсим помощ. Просто да не се впуснем в бездната, тъй като от там няма по какъв начин да излезеш ", изясни младата изпълнителка.

Кристина Топалова също показа различен неин проект- авторски музикален стендъп на име " 9 живота ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР