Вдъхновени от благородната инициатива на ПФК Левски Заедно за Карлово,

...
Вдъхновени от благородната инициатива на ПФК Левски Заедно за Карлово,
Коментари Харесай

Генералният спонсор на Левски също се включи с дарение за пострадалите в Карлово

Вдъхновени от благородната самодейност на ПФК Левски " Заедно за Карлово ", генералният спонсор на клуба Palms Bet, дружно със чиновниците си, подари парични средства и закупи билети за благотворителния мач, който ще се организира тази неделя в Карлово. Това оповестяват от клуба.

В неделя, 25 септември, от 16:00 часа в родния град на Васил Левски, представителният тим на ПФК Левски ще изиграе благотворителен мач против локалния си адаш. Всички доходи от дуела ще бъдат дарени за подкрепяне потърпевшите от наводненията в региона.

" Включихме се в самодейността, тъй като желаем да помогнем на потърпевшите от сполетялото ги злополучие. Закупуването на билети за благотворителния дуел е дребен жест от наша страна. Събраните средства ще бъдат преведени непосредствено на Община Карлово, като тя ще реши по какъв начин по най-целесъобразен метод да ги употребява ", съобщи Лъчезар Петров, изпълнителен шеф на " Телематик Интерактив България " АД.

Всеки един от вас може да се включи в самодейността, закупувайки си виртуален билет " Заедно за Карлово ". Те се продават в формалния магазин на " ПФК Левски ", в мрежата на Eventim и.

Виртуалните билети са и пропуск за мача на стадиона в Карлово.

В 14:00 часа в камерната зала на читалище " Васил Левски 1861 " в града ще се организира и обичайна среща на управлението на клуба в лицето на Наско Сираков, Станимир Стоилов, Ивайло Ивков и Даниел Боримиров с последователи.
 Подготвя се левскарска среща в Карлово
Подготвя се левскарска среща в Карлово

Това ще се случи тази неделя от 14:00
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР