Вчерашното премахване на Иван Гешев от поста главен прокурор беше

...
Вчерашното премахване на Иван Гешев от поста главен прокурор беше
Коментари Харесай

Костадин Костадинов с горещ коментар за отстраняването на Гешев

Вчерашното унищожаване на Иван Гешев от поста основен прокурор беше единствено един следващ епизод от междуклановата вътрешномафиотска война, раздираща страната ни през последните две години. Това написа във Facebook ръководителят на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

„ Мафиотският клан на Политическа партия и Демократична България се сплоти с мафиотския клан на ГЕРБ и Движение за права и свободи, с цел да реализира отстраняването на станалия по едно и също време рисков за всички Гешев. Сега остава единствено да забележим дали двата мафиотски клана ще се спогодят за назначението на нов основен прокурор, който да ги обслужва, или ще се заловен гуша за гуша “, написа още Костадинов.

Според него ще бъде определен нов основен прокурор на мястото на Иван Гешев.

Снощи Пленумът на Висш съдебен съвет гласоподава да освободи предварително от служба основния прокурор Иван Гешев.

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков уточни в телевизионно изявление тази заран, че се надяват да няма идващ основен прокурор, с цел да може България да се освободи от зависимости и да стане естествена институционална и правова страна.

Според ГЕРБ освобождението на основния прокурор от Висш съдебен съвет е стъпка по пътя на правосъдната промяна, в името на публичния интерес за правдивост и правда. Това се показва в позиция на партията от през вчерашния ден, оповестена във Facebook страницата на партията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР