Вчерашното обръщение на Делян Пеевски е било очаквано, то е

...
Вчерашното обръщение на Делян Пеевски е било очаквано, то е
Коментари Харесай

Искра Михайлова: Има една силна партия - ДПС. Няма различни ДПС-та, както казват

Вчерашното послание на Делян Пеевски е било предстоящо, то е задоволително искрено и доста прочувствено и сподели в действителност отношението му както към цялата партия, към всички нейни гласоподаватели и персонално към Ахмед Доган. То беше предстоящо и мисля, че в този момент хората са по-спокойни. Това разяснява в студиото на Българска национална телевизия " Денят стартира " Искра Михайлова - заместник-председател на ПГ на Движение за права и свободи.

Тя уточни, че няма визия дали Делян Пеевски и Ахмед Доган са се срещали, това са взаимоотношения сред тях и постоянно връзката сред тях е била оперативна и ефикасна. И даже да няма съответна среща, която да бъде отразена от медиите, Михайлова е уверена, че те двамата са в контакт.

Искра Михайлова изрично отхвърли да има Движение за права и свободи на Делян Пеевски и Движение за права и свободи на Ахмед Доган:

Има една мощна партия - Движение за права и свободи. Няма разнообразни ДПС-та, както споделят. Няма достоверно Движение за права и свободи. Всеки гласоподавател на Движение за права и свободи е достоверното Движение за права и свободи. Търсенето на някаква операция, построяването на операция и спекулирането с името на господин Доган, за жалост на прави чест на сътрудници, които доста добре знаят, че фактически Движение за права и свободи върви по своя натурален път на партия, която се развива.

По думите й, нечиста сделка е да се каже: Ахмен Доган подреди - това в никакъв случай не се е случвало:

Аз работя с Движение за права и свободи към този момент повече от 25 години и в тези години аз в никакъв случай не съм чула думата " подреждам ". Имали сме разисквания, имали сме позиции, само че постоянно всеки един от нас и всеки гласоподавател на Движение за права и свободи е имал правото на своя персонална позиция. Всички, които сме привикнали и по този начин сме работили, които построяваме позициите на Движение за права и свободи, продължихме линията, която сред другата Движението построи още на националната си конференция.

По отношение на това дали има разединение и напрежение в партията, Михайлова сподели, че има изцяло естествени процеси. Новото начало значи една съвременна партия, която е част от процесите в Европейски Съюз и се е заела с тях. Нормално е партия, която се е заела с процесите отвън България, обикновено е тя да върви по нов път.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР