Вчерашното интервю на колегата Хаджигенов предизвика взрив, което наложи да

...
Вчерашното интервю на колегата Хаджигенов предизвика взрив, което наложи да
Коментари Харесай

Татяна Дончева: В политиката сметките не са като в учебника по алгебра

Вчерашното изявление на сътрудника Хаджигенов провокира гърмеж, което наложи да се даде някакво разяснение, с цел да може нещата да се уталожат. Toва изясни съпредседателят на обединението " Изправи се! Мутри вън! Татяна Дончева в утринния блок на Българска национална телевизия по отношение на мненията за " бракоразвод преди брака " в най-малката и в действителност бъдеща парламентарна група в 45-то Народно заседание.

По думите й здравият смисъл е, че Николай Хаджигенов направил изказване без доста да го премисли. Коалицията " Изправи се! Мутри вън " е такава, каквато е от самото си начало. Тя предизвестила още преди изборите, че " човек на ГЕРБ си има групички във всяка една евентуална група в Народното събрание ". Политическа партия ГЕРБ се е погрижила особени и подвластни хора да има на всички места, уточни Дончева като обаче не удостовери дали има троянски кон в обединението.

Брифингът, даден от нея и квас Манолова, бил даден на първо място, с цел да се успокои реакцията в обществените мрежи, другояче Дончева сподели, че нея персонално нищо не може да я възмути и е виждала доста неща в политиката.

Според нея, изречението " аз съм подготвен да се жертвам за народен представител " провокира снизходително усещане. Вчера прозвучало изречението " аз съм подготвен да се жертвам за министър " и това провокирало стихия в обществената мрежа. Тя познава още 4-5 индивида от обединението, които също са подготвени да се жертват за министри. " Нищо ново от Големанов ", мнения Дончева.

На нас като последна парламентарна група не ни би трябвало нищо. Ние сме последните в редичката, посочи тя. " В политиката математическите сметки не са тъкмо като в учебника по алгебра. В политиката има нещо като от играта на покер и от играта на карти - не е признато да пускаш карта преди да ти е пристигнал редът ", разяснява Дончева.

Тя има познати във всички политически сили и до момента всеки от нас е направил някакви телефонни и персонални диалози, само че никой не назовава това предварителни диалози. Ние сме една разнообразна коалиция и няма да си сложим правила като в ГЕРБ и Българска социалистическа партия, само че без значение от това не е неприятно да си спомним за една класическа фраза отпреди 20 години - " да бъдете господари на мълчанието ", акцентира Татяна Дончева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР