Вчерашното готвене в кухнята на MasterChef се оказа последно за

...
Вчерашното готвене в кухнята на MasterChef се оказа последно за
Коментари Харесай

MasterChef 2018: Големият финал

Вчерашното готвене в кухнята на MasterChef се оказа последно за Лъчезара , като тя трябваше да се сбогува с упоритостта си да завоюва конкуренцията.

 MasterChef 2018: Битка за място на финала
MasterChef 2018: Битка за място на финала

Кой ще се сбогува с предаването на финалната му права

Тази вечер обаче финалистите в четвъртия сезон на кулинарното предаване - Николай, Станислав и Цветомира, ще би трябвало да дадат всичко от себе си, с цел да завоюват огромната премия. Близките им ще застанат до тях, с цел да им дадат мощ и сила в последното им готвене.

 Снимка 359106

Андре Токев , Петър Михалчев и Лео Бианки ще провокират финалистите да покажат на какво са способни с amuse bouche - дребните хапки, които се сервират като предястие във всеки изтънчен ресторант.

Хоби-готвачът, който не успее да впечатли журито след 60 минути, ще отпадне от борбата за статуетката. Преди това да се случи обаче ще забележим по какъв начин единият ще опита смела композиция от рибна, месна и вегетарианска хапка, с които да показва знания във всяка област на кулинарията.

 Снимка 359107

Другият ще заложи на личното си виждане за съчетаването на другите интернационални кухни, а третият ще направи реверанс към журито като подготви италианска, френска и азиатска рецепта.

 Снимка 359108

След тази задача ще останат единствено двама кандидати, които ще би трябвало да подготвят тристепенно меню от предястие, главно и десерт по собствен избор за 60 минути. Докато единият хоби-готвач основава най-красивата паница със севиче от фагри с девисил, гуакамоле и чипс от рибна кожа с шарена сол, другият ще се концентрира върху трилогия от октопод с печен картоф, мида Сен Жак с уасаби алиоли и сьомга с джин и паста от хрян.

 Какво ще завоюва спечелилият в MasterChef 2018
Какво ще завоюва спечелилият в MasterChef 2018

След три напрегнати месеца на кулинарни тествания и доста труд, фантазията на един хоби-готвач ще се трансформира в действителност и ще се снабди с купата MasterChef, 100 000 лева и курс в Le Cordon Bleu в Лондон .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР