Вчерашният протест беше фиаското на амбициите на президента да овладее

...
Вчерашният протест беше фиаското на амбициите на президента да овладее
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Хора с пари стоят зад агресията на снощните протести

Вчерашният митинг беше фиаското на упоритостите на президента да овладее изпълнителната власт и да завоюва идващите избори. Това съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов в ефира на Нова телевизия.

Радев се посочил като " некомуникативен, с тесногръдо мислене и измъчен от тежък егоизъм ".

" След снощните конфликти изпъкват два казуса. Първият е неовладяното футболно безчинство в България, а вторият - неконтролираното разпространяване на дрога на футболни мачове ", разяснява още Симеонов.

По думите му " хора с пари " стоят зад проведените групи и агитките, които са довели до експанзията на снощните митинги, а зад тези групи стоят " тъмните сили на задкулисието, които са употребявани с политически цели ".

" Ясно е кой заплаща. Бяха прихванати диалози с Васил Божков. Има задоволително доста кримиконтингент, който е на независимост и който е заинтригуван в България да царува безпорядък, а не ред ", разяснява той.

По думите му няма логичност в настояването на Движение за права и свободи за оставка на премиера и президента, защото, в случай че това стане, целият парламент би трябвало да се смени.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР