Вчерашният конгрес ще остане в историята. Още преди да започне

...
Вчерашният конгрес ще остане в историята. Още преди да започне
Коментари Харесай

Атанас Мерджанов: Резултатът на БСП на следващите избори ще бъде още по-лош

„ Вчерашният конгрес ще остане в историята. Още преди да стартира Конгресът не се допускаха делегати, сменяха се преброители. Бяха отнети делегатски пълномощия на Ангел Найденов, Костадин Паскалев, Кирил Добрев, Калоян Паргов, Димитър Дъбов. Ако Българска социалистическа партия желае да се назовава демократична партия няма по какъв начин да бъде сюрпризирана, че имаше точка в която се искаше оставката на Корнелия Нинова. След тази пагубна загуба за Българска социалистическа партия след последните избори тя самата разгласи, че този въпрос ще се преглежда на Конгреса. Това се разтегли във времето, протака се и в този момент тя разгласи, че подобен проблем не е настоящ. “

Това съобщи в ефира на Euronews Bulgaria Атанас Мерджанов, някогашен народен представител от Българска социалистическа партия.

Аз вземам участие в Конгреси и Национални препоръки на Българска социалистическа партия от десетки години, в никакъв случай никой ръководител не е бил толкоз яростен към своята съпротива. Вчера делегатите на първото гласоподаване бяха 400 души. На второто бяха 800 души.

„ Не знам дали Българска социалистическа партия е подкрепило Румен Овчаров за „ Магнитски “. Аз имам коренни разлики с него и не бих желал да го разясня. Иван Генов също е член на Българска социалистическа партия. Те са безспорни експерти “, разяснява Мерджанов включването на членове на Българска социалистическа партия в новия лист на глобени по Глобалния закон „ Магнитски “.

По неговите думи законът „ Магнитски “ е измежду политическите инструментите за въздействие на Съединени американски щати.

Как да се показа една партия на изборите, откакто 2 месеца преди изборите изключва свои народни представители, настоящи министри, кметове, общински съветници и впрочем. Според мен резултата ще е по-лош от този на предишните избори. При съществуването и на новия план в лявото пространство, който също ще ни вземе още хора, не мисля, че ще имаме по-добър резултат.

„ Надявам се да не ме изключат по-късно присъединяване, само че към момента съм част от Българска социалистическа партия “, добави социалистът.

Той не счита, че Истанбулската спогодба е опасност за българското общество. „ Тя беше комфортно употребена от Нинова “, сподели Мерджанов.

Целия диалог вижте във видеото, струва си: https://euronewsbulgaria.com/news/9945/atanas-merdzhanov-rezultatut-na-bsp-na-sledvashtite-izbori-shte-bude-oshte-po-losh

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР