Вчерашният инцидент, при който възрастна жена падна в асансьорна шахта

...
Вчерашният инцидент, при който възрастна жена падна в асансьорна шахта
Коментари Харесай

Падането на жена в асансьорна шахта не е първият подобен инцидент в този блок в „Студентски град”

Вчерашният случай, при който стара жена падна в асансьорна шахта в Блок 17 в „ Студентски град” не е първият. Според студенти асансьорите постоянно са в нередовност, а пред bTV едно момиче от живеещите в общежитието описа по какъв начин тя персонално е засядала в асансьора до момента в който се прави профилактика, която не е обявена.

По думите ѝ тя заседнала сред етажите и след известно време някой извън се провикнал да попита има ли хора в кабината на асансьора.

„ Точно в тази обстановка не бяхме предизвестени, че се прави профилактика. Обикновено оставят записка на вратата”, разяснява Магдалена пред камерата ни.

В постройката има общо три асансьора – един товарен, в който е станал вчерашният случай, и два пътнически, които ту работят, ту не.

„ Много рядко работят дружно. Единият стопира постоянно сред първи и втори етаж. Лятото единият работеше без осветяване. С тези асансьори непрекъснато има проблеми. Лично аз заобикалям да ги използвам”, споделя Магдалена.

Тя се оплака също от неналичието на осветяване. По думите на Магдалена вчерашната профилактика на асансьора се прави, тъй като следва ремонт на постройката, който по думите ѝ е доста просрочен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР