Вчерашният епизод на предаването Папараци с Венета Райкова бе посветен

...
Вчерашният епизод на предаването Папараци с Венета Райкова бе посветен
Коментари Харесай

Гръмна голяма бомба! Есмер и Благо разделени заради Мегз? Тя ли е новата на Джизъса?

Вчерашният епизод на предаването Папараци с Венета Райкова бе отдаден на следствие на най-нашумялата сега световна клевета – имат ли връзка Мегз и Благо Джийзъса.

Припомняме, че Благой Георгиев удостовери слуховете за развода си и не стопира да се появява в общественото пространство с амбициозната дизайнерка Миглена Каканашева.  Това предизвикало екипът от папараци на  Венета Райкова  да научи истината за връзките им. Папараците съумяха да изловят двамата обвинени да обядват дружно в известно столично заведение.

Мегз и Георгиев бяха съпроводени от друга  дама,  най – евентуално тяхна обща другарка. Двамата стояха от разнообразни страни на масата, само че не стопираха да се смеят и сладко да си бъбрят. Джийзъса  даже сподели нещо на Мегз в телефона си, а тя изпадна в трогване. По-късно компанията си потегли дружно и тримата потеглиха в незнайна посока.

Това не стигна на  Венета Райкова  и тя реши да изиска персонално пояснение от  Благо Георгиев.  Той, обаче, не подвигна телефона си и от предаването се свързаха с Мегз. Красавицата бе осезаемо шокирана от протичащото се. За това издаваше нервният й смях и непрекъснатото мрънкане, че я слагат в такава обстановка.  Въпреки това, тя бе повече от безапелационна:  “ Това са нелепости, с Благо сме просто доста положителни другари. Аз даже познавам жена му преди него ”.

Тук Мегз не излъга, тъй като фактически в профила й в инстаграм има фотоси на нея, Есмер и русата дама, която участва на общата им фотография с Благой, която той качи в профила си.

Мегз добави още: “Тук няма вест, нито обич, гостувала съм ти и преди и доста добре знаеш, че като имам нещо в живота си го вардя като орлица. Фактът, че съм позволила да е обществено демонстрира доста ясно, че тук няма нищо повече от другарство ”. 




loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР