Вчерашният екшън с Хиполенд (Hippoland) разкри един много важен похват

...
Вчерашният екшън с Хиполенд (Hippoland) разкри един много важен похват
Коментари Харесай

Евгени Канев: Сега трябва да се включат всички бизнесмени. И ледът ще се спука

Вчерашният екшън с Хиполенд (Hippoland) разкри един доста значим прийом за битка с властническите режими - допустимо най-широка публичност благодарение на наши и непознати медии за безобразията и всенародна поддръжка на пострадалия от тези безобразия.
И по този начин, в границите на същия ден офанзивата на институционалните бухалки беше прекъсната, тъй като стартира да работи против заповядалите я.

Трябва да благодарим на медии като bTV и БНР, които доста обективно и в детайли описаха за случая.

Но най-много би трябвало да благодарим на притежателя на Хиполенд Мариан Колев, че има силата и достолепието да се изправи самичък от огромния бизнес против тази власт.
Имам достойнството да го познавам от доста години и знам, че е доста корав човек. Едва ли е случайност, че е ученик на именитата немска гимназия в Ловеч. Нали си спомняте кино лентата “Вчера”, песента “Клетва”? Училището на свободните хора, на философите като проф. Цочо Бояджиев и така нататък

Мариан зададе звук. Сега би трябвало да се включат всички тези предприемачи, които бяха подложени на всевъзможни репресии през последните 10 години.

И ледът ще се спука.

Фейсбук, Евгени Канев

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР