Вчерашният ден определено не беше сред лесните за съдиите в

...
Вчерашният ден определено не беше сред лесните за съдиите в
Коментари Харесай

Ти да не си някакъв психолог: Хуркач постави на място съдията на стола след нелеп коментар

Вчерашният ден несъмнено не беше измежду лесните за съдиите в Монте Карло. Даниил Медведев влезе в сериозен скандал с Мохамед Лаяни и в случай че чакаме това от Медведев, то Хуберт Хуракч несъмнено изниква на последно място в съзнанието ни, когато мислим за противоречиви стуации на корта. Полякът постоянно е бил определян от сътрудниците си за една от най-спокойните и приятни персони в Тура, само че очевидно и търпението на международния номер 8 си има някакви граници, които през вчерашния ден бяха прекрачени по време на дуела му от втория кръг на Мастърса в Монте Карло против Роберто Баутиста Агут.

Хуркач изглеждаше в отлична позиция да продължи победната си серия, която го извде до купата в Ещорил, печелейки откриващия сет в мача си с испанския деец, само че някогашният представител на топ 10 проби при започване на втория сет и поведе с 2:0.

В идващия гейм пък пристигна предизвестие от страна на основния арбитър към поляка, който счете, че той е изстрелял целенасачено топката към трибуните след изгубено разиграване и му даде предизвестие, което породи следния спор сред двамата:

Хуркач: Защо предупрежение? Какво съм направил? Нищо.

Съдията: Знам, Хуби, само че имаше присъждане за навън, ти самичък разбра, че топката е в навън и впоследствия я изстреля във въздуха, когато тя се върна при теб. Отсъждането беше високо и ти го чу.

Хуркач: Просто ударих топката напълно леко нагоре.

Съдията: Мисля, че това беше акт на неспокойствие от предходната точка.

Хуркач: От предходната точка? Ти да не си някакъв психолог? Това присъждане е толкоз неприятно.

Трябва да признаем, че полякът имаше известно право, тъй като той едвам докосна топката с ракетата си и не е заплашил по никакъв метод никой от публиката, тъй като топката не беше въобще изстреляна по посока на трибуните, само че въпреки всичко напусна рамките на корта. Освен това, сигурно не е работа на съдията на стола да изяснява аргументите за страстите на състезателите и отговорът като че ли беше навръх място.

Umpire Richard Haigh gave Hubert Hurkacz a warning for ball abuse which then led to this discussion ⬇️

Haigh: “I felt like it was a bit of frustration from the previous point... "

Hurkacz: “The previous point? Are you a psychologist or what? What the hell. So bad. ”
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР