Вчерашният ден ни предложи множество двубои изпълнени с интрига до

...
Вчерашният ден ни предложи множество двубои изпълнени с интрига до
Коментари Харесай

Програмата в Мадрид: Мегашоуто Надал-Алкарас и тежък тест пред Джокович

Вчерашният ден ни предложи голям брой дуели изпълнени с конспирация до последната точка, като станаха ясни имената на осемтимата най-хубави на Мастърса в Мадрид. Надпреварата навлиза от ден на ден в решителната си част, а нещото, което несъмнено приковава погледите, е, че има цели седем представители на топ 10 във етапа на четвъртфиналите и това единствено по себе си подсигурява шоу от най-висша класа.

Несъмнено конфликтът, който е под светлините на прожекторите през днешния ден, ще опълчи на корта бъдещето и сегашното, а в основните функции са най-хубавите тенисисти за годината към този миг - Карлос Алкарас и Рафаел Надал. Двамата любимци на локалната аудитория ще премерят сили между тях за трети път, като Матадора води с 2:0 победи, едната от които пристигна точно тук през миналогодишното издание на конкуренцията, а другата бе в истински театър на корта в Индиън Уелс преди по-малко от два месеца. Всеки обожател на тениса вероятно чака срещата с голямо неспокойствие, а какво ще ни предложат Алкарас и Надал следва да разберем не по-рано от 17:00 часа на стадион,,Маноло Сантана ".

Също по този начин в хода на днешния ден ще забележим в игра международния номер едно Новак Джокович, който ще даде старт на програмата в 15:00 часа с мача си против Хуберт Хуркач по пътя към полуфиналите. В останалите дуели предвиждащи да дефинират последните четирима в испанската столица, на корта ще излязат настоящият първенец Александър Зверев и Стефанос Циципас, който през вчерашния ден в профил Григор Димитров, като респективно ще срещнат дебютанта на сходна фаза от сериите,,Мастърс 1000 " на землена настилка Феликс Оже-Алиасим и международния №8 Андрей Рубльов.

Програмата за корт,,Маноло Сантана " през днешния ден на Мастърса в Мадрид(начало 15:00 часа):

1. Новак Джокович - Хуберт Хуркач

2. Рафаел Надал - Карлос Алкарас(не преди 17:00 часа)

3. Андрей Рубльов - Стефанос Циципас(не преди 21:00 часа)

4. Феликс Оже-Алиасим - Александър Зверев

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР