„Вчерашният ден е доста успешен за нас, защото се оказа,

...
„Вчерашният ден е доста успешен за нас, защото се оказа,
Коментари Харесай

Най-накрая! Спелеолог обяви неочаквано добра новина за язовир "Студена"

„ Вчерашният ден е много сполучлив за нас, тъй като се оказа, че язовира е застанал на едно място, т.е. котата на язовира от оня ден и от през вчерашния ден са едни и същи “. Това заяви спелеологът Атанас Русев, оповестява bTV.

Той добави, че това е първият ден, в който равнището на язовира не спада.

„ Нашата първостепенна цел е да изправим така наречен „ Палакарийски канал “ по всичките му каптажи и по цялото му трасе. До огромна степен сме го създали, тъй като този канал може да организира до 930 л./сек. вода. Разположен е в южните поли на Витоша и в този момент при дейното снеготопене този канал ще се изпълни. Очакваме напълно скоро количествата на водата в този канал да се вдигнат доста “, сподели още спелеологът.

Атанас Русев съобщи още, че поддържа държавното управление в желанието бързо да се построи водопровода от Мало Бучино до Перник, с цел да може да е авариен вид за жителите на града.

Попитан дали знае кой и по какъв начин краде вода, той разяснява: „ През нощта всеки, който може да прави нещо, което е нерегламентирано и за него взима пари под масата или над масата – той го прави. Живеем в такава страна, където всеки знае по какъв начин се вършат тези работи, за жалост. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР