Вчерашният арест беше дългоочаквана и важна стъпка. Надявам се, скоро

...
Вчерашният арест беше дългоочаквана и важна стъпка. Надявам се, скоро
Коментари Харесай

Братът на Янек с кошмарни подробности по случая, хвърли тежко обвинение

Вчерашният арест беше дълго чакана и значима стъпка. Надявам се, скоро да имаме информация и да намерим къде е Янек.

Това съобщи като първи коментар след ареста на Васил Капланов с прякор Каплата (бивш гард на братя Галеви) братът на изчезналия Янек Миланов - Марио, предава Нова тв.

Той 27 дни прави и невъзможното, с цел да открие брат си.

"Първата седмица след изгубването на Янек работата, която е била осъществена, е била съвсем никаква. Тази загуба на време забавя загубата на всички останали институции ", сподели Марио.

"В такива значими обстановки сходен метод на дейности - муден, е извънредно неприемлив ", счита още той.

"Преди да изчезне Янек призна, че неведнъж е имало похищения върху автомобила му и дома му. Някой беше стрелял с въздушна пушка по прозореца му. Полицията обаче не е завела това посягане, тъй като е решила, че не е рисково ", сподели той.

Според Марио, Янек и Васил Капланов не са имали връзки. "Вторият обаче реши да се разправя с Янек, тъй като брат ми е имал връзки с жена му преди време ", сподели Миланов.

"Янек няколко пъти е търсил контакт с Васил по време на похищенията, а Капланов е отклонявал тези опити - затварял е телефона, казвал е, че е ангажиран и така нататък ", изясни братът на изчезналия към този момент 27 дни Янек.

По думите му Янек не е имал в никакъв случай спорове и врагове. "Няма от кого различен да са заканите, които получаваше, с изключение на от Капланов ", разяснява брат му.

"Надявам се, че брат ми е жив и е държан някъде и скоро ще го забележим. Не знам дали ще мине през детектор на лъжата Капланов, само че се надявам да се направи всичко допустимо, с цел да открият брат ми ", добави Марио.

БЛИЦ напомня, че Васил Капланов е индивидът, в чийто автомобил Миланов се е качил в нощта на 31 юли.
Арестът на някогашния гард на братя Галеви идва, единствено ден, откакто братът на Янек Миланов - Марио организира среща с основния прокурор Иван Гешев. Образуваното производството от окръжна прокуратура е за похищение.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР