Вчерашният, 87-и тираж в игрите на СПОРТ ТОТО се оказа

...
Вчерашният, 87-и тираж в игрите на СПОРТ ТОТО се оказа
Коментари Харесай

Габровец спечели 4 283 951 лева от „6 от 49“

Вчерашният, 87-и тираж в игрите на СПОРТ ТОТО се оказа доста късметлийски. Участник от Габрово завоюва 4 283 951 лв. от „ Тото 2 – 6 от 49 “.

Милионерският фиш е пуснат за два тиража и е коствал единствено 4 лв., което значи, че късметлията е нараснал първичната си инвестиция над 1 милион пъти.

По-любопитните в града на хумора и сатирата към този момент започнаха да вършат догатки за това кой е щастливецът прибрал многомилионния джакпот. В типично габровски жанр, мнозина се майтапят, че печелившият няма да показа парите.

„ Всички знаем вицовете за габровци, тъй че допускам, че който и да е спечелил парите, няма да ги показа с никого “, споделя дама от града.

Почти всички се сплотяват към тезата, че новобогаташът е от града, а не е инцидентно преминаващ. Повод за това съмнение е фактът, че Габрово е измежду най-късметлийските градове у нас.

„ Сигурен съм, че милионерът е от нашия град, тъй като единствено за година няколко съграждани завоюваха нови коли от тотото. Явно сме си родени с шанс тук. “, сподели разпален тото почитател от Габрово.

Сред известните версии е, че късметлията е студент в града. Предположенията им се основават на обстоятелството, че хиляди младежи се образоват в града всяка година. Сред тях има много, които са запалени по тото игрите и доста постоянно се образуват опашки пред пунктовете наоколо до университета.

Самоличността на новия тото милионер ще разберем напълно скоро. Той има разполагаем 45 дни, с цел да предяви облагата си в Български състезателен тотализатор. От СПОРТ ТОТО обаче споделят, че късметлиите нормално не чакат последния миг на този период.

А в неделния тираж на игрите на тотализатора можем да имаме и 106-и тото милионер. Джакпотът в „ 6 от 49 “ още веднъж стартира да се натрупа, само че не от нула, а от 2 милиона лв. и за 88-ия тираж се чака да доближи 2 150 000 лв.. Общата сума, която чака участниците в игрите пък е 5 925 000 лв..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР