Вчерашната среща между представители на сектор Г и спонсора на

...
Вчерашната среща между представители на сектор Г и спонсора на
Коментари Харесай

Кюстендилеца: Да съберем всички цесекари; Найденов: Не мога да търпя да ми викат, че съм Литекс

Вчерашната среща сред представители на бранш " Г " и спонсора на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов е била проведена от водача на Северната естрада Иван Велчев - Кюстендилеца. Феновете не желаят да има два тима ЦСКА в efbet Лига. На срещата е участвал и братът на Цветомир Найденов - Боян, който също е почитател на " армейците ". Колегите от " Топспорт " разгласиха част от диалозите, свалена от аудиозапис.
 Цветомир Найденов: Нека има обединен ЦСКА, който да е благосъстоятелност на почитателите!
Кюстендилеца:
Теб към момента те одобрявам за човек, съпричастен на нашата идея, за почитател на ЦСКА. Въпреки че в последните 4 години разликите при нас са доста съществени. Изразиха се в един тим, който е на " Армията ", и твоя тим. Дошли сме да създадем финален опит да не стане излагацията. Цяла Европа се възмущава, че в Първа лига ще има два тима ЦСКА. Да забележим по какъв начин да се комбинираме, с цел да избегнем този цирк.
Значи, ние няма по какъв начин да приемем 1948 на " Армията ". Може да те приемем теб - като спонсор, като акционер. Говорил съм с Ганчев по този въпрос. Заповядай! Като ще вършим мощен ЦСКА, дай да е един и да се борим за купата. Това са ни идеалите. Ние сме основани постоянно да сме първи. Седнете с Ганчев, разберете се кой какъв ще е и да забележим какво вършим. Доставя ли ти наслаждение да си даваш парите за тим без почитатели? Имаме контракт за стадиона. Емблемата е при нас. 90% от алената общественост е зад нас. Знаеш го доста добре.

Цветомир Найденов: Говорим си като цесекари. В последните повече от 5 години имаше задоволително панаири. Аз нямам тим.

Кюстендилеца: Ганчев е идвал да ти предлага това за спонсорството и различен път, доколкото знам.

Цветомир Найденов: Да, по този начин е. Но аз нямам тим. Аз съм спонсор на ЦСКА 1948, само че той е благосъстоятелност на над 100 акционери. Утре могат да ме сменат като спонсор с различен букмейкър. Бяхме спонсори на Левски. Имахме контракт за 5 години, а Васил Божков ни махна още на първата. Винаги гледахме да даваме парите на тимовете поравно - ЦСКА, Левски, Локо, Ботев... Като цесекар, и аз желая да е един клуб. Ама да не е на двама или трима, а на 5000. За да не става това, което става в Левски. ЦСКА 1948 е образец, че това може да се случи.

Фен: Може ли да съществува този тим без вашата поддръжка?

Цветомир Найденов: Ми би трябвало да се оттеглим, с цел да разберем.

Фенове: Направи го де!

Кюстендилеца: Този тим 1948 е основан, с цел да е бодил в нашите очи.

Цветомир Найденов: Не е баш по този начин.

Фен: Би ли оставил този тим и има ли късмет да дойдеш на " Армията "? Знаеш го какъв човек е Гриша Ганчев, само че ние имаме лостовете - не да го принудим, само че да го убедим, че ще си потребен.

Боян Найденов: Трябва да има едно ЦСКА и да се откри вид. Въпросът е по какъв начин ще решим казуса с задълженията. В момента ЦСКА има ли задължения? Не знам по какъв начин са му финансите на Гриша Ганчев.

Фенове: Най-вероятни кредитира клуба посредством компаниите си.

Цветомир Найденов: ЦСКА 1948 няма една стотинка отговорности.

Фен: Заради това, заповядай на " Армията " и приложи твоя модел. Каквото зависи от нас... Ако не си им общоприет спонсор, няма да ги има в Първа лига.

Цветомир Найденов: Това важи за всеки общоприет спонсор. За всеки клуб в Първа лига. Ако го няма Гриша Ганчев, ЦСКА няма...

Фенове: Ще го има Цецо, примерно.

Цветомир Найденов: Ако го няма Стойне Манолов, няма да има Царско село.

Фенове: Ама ти си почитател на ЦСКА!

Цветомир Найденов: Ми то и Стойне е.

Кюстендилеца: Да съберем всички цесекари.

Цветомир Найденив: Баща ми е от ЦСКА, чичо ми и двамата ми братовчеди. Убеждението ми е, че не мога да понасям да ми викат, че съм Литекс. Даже Гришата беше приказвал с Васил (бел. ред. Васил Божков) да го създадат Литекс-ЦСКА.

Кюстендилеца : Това нямаше по какъв начин да стане!

Цветомир Найденов: Ако едната страна беше дала на другата 7.5 милиона, щеше да стане баш това. Тогава се появихте вие и заговорихте за ново сдружение. Аз си седнал съм преди време и очаквам Дучето. А Дучето ми води лицето Дърпатов.

Никола Дърпатов (фен на ЦСКА): Така беше, факт. Тогава търсихме лицензодатели. Викам: Дай да заровим томахавките, че си е... София 2010 беше единият вид, Локо (Мездра) и Верея. Мога да ти кажа и за какво не стана.

Цветомир Найденов: Не стана, щото Иван (бел. ред. Кюстендилеца) пристигна на една от срещите и сподели: По-добре в " А " окръжна.

Кюстендилеца: Цецо, дай да забележим какво вършим. Възможно ли е въобще нещо?

Цветомир Найденов: Никой не ме е натискал да давам пари на ЦСКА 1948. Щом най-големият клуб ЦСКА банкрутира, всеки клуб може да банкрутира.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР