Вчерашната публична проява на Слави Трифонов пред студентите в Пловдив

...
Вчерашната публична проява на Слави Трифонов пред студентите в Пловдив
Коментари Харесай

Иван Ченчев за Слави: Преди отглеждахме диктатор, а сега се появи деспот

Вчерашната обществена демонстрация на Слави Трифонов пред студентите в Пловдив евентуално ще се проучва и след изборите. Иван Ченчев от Българска социалистическа партия разгласява дълъг коментар във Фейсбук за думите на водачът на Има Такъв Народ.

Публикуваме думите му без публицистична интервенция:

" Здравейте, драги фенове! Но не на телевизионното, а на политическото шоу. Шоу за публиката, само че в действителност - подигравка с държавността! Преди отглеждахме деспот. Сега се появи диктатор. Грешката е вярна, само че вицът не е комичен. И по този начин нататък...Сиреч - Има Такъв Народ.

На една сцена в Пловдив, до която основният шоумен на страната, стигнал със прикрит асансьор (асансьорите вървят, както нагоре, по този начин и надолу, питайте Цв.Цв), С. Тр. споделил, че младежите са най-важни. Добре. Къде в скалата на значимостта са и нашите майки и татковци, които са ни подарили живот и полезности? А бабите и дядовците ни, които градиха България?

С.Тр. споделя, че приказва този, който има какво да каже. Излиза, че, когато мълчи, той нищо не може да каже. Но и когато приказва, нищо не споделя. Не за политиците, а за хората би трябвало да приказва. С държанието си обаче не прави услуга на хората, а на кукловодите. Гласуваш за С.Тр., получаваш Тошко. Не било по този начин. Щели сме да получим хората на С.Тр. Това е все едно да си поръчаш песента Without you на Марая Кери, а да получиш " Кен лий, ту-ли-бу ди-бу даут-ю ". Някак си, не е същото, нали?

Хора, имаме вяра ли на аватари? Или ще повярваме на техните господари? Докога???

Имаше и теза - факсимиле. Ами ще има! След като на аутокюто има единствено изречения, но писани от различен.

Драги фенове на шоуто,
ще подаряваме ли отговорност непременно? Ето ви откъс от С.Тр.: " Когато човек се откаже, сменя вота, заблуждава гласоподавателите си ". Край на цитата. С.Тр. се отхвърли. И самичък изясни какво в действителност прави.

Освен позиция за районен съд Македония С.Тр. крещящо мълчи какво ще прави със Закона за възрастните хора, пенсиите им, с енергетиката, с българското произвеждане и така нататък

Утопия, драги фенове, химера от един (не)формален реализатор... "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР