Вчерашната победа на над Дженоа в Серия А беше белязана

...
Вчерашната победа на над Дженоа в Серия А беше белязана
Коментари Харесай

ВИДЕО: Какво каза Алегри на нервния Мората, когато го извади от игра?

Вчерашната победа на над Дженоа в Серия А беше белязана от скандал сред треньора Масимилиано Алегри и един от футболистите му - . Това се случи към 72-ата минута на мача, когато испанецът увеличи звук на съперников футболист, а след това репликира и съдията, поради което получи жълт картон.
Виждайки картона и това, че нервността на Мората не спада, Алгери го извади от игра, пускайки на мястото му Мойзе Кийн. Нападателят обаче замени реплики и с треньора си, когато се размина с него. Според италиански спортни издания точните думи на треньора към подопечния му са били: " Ти наруши разпоредбите, тъй че би трябвало да млъкнеш! ". След това Мората се насочи към скамейката.
На конференцията след мача Алегри удостовери, че не е желал да заменя испанеца, само че събитията са го принудили. " Не желаех да замествам Мората, само че той получи предизвестие и не се успокои, по тази причина избрах да го предпазя. Абсолютно нищо не се случи сред нас. Напротив, даже ми беше жалост да го махна от терена, защото той изигра добър мач, даже и да не вкара. Алваро работи интензивно, както и целия тим, за тази победа ", сподели треньорът.
Самият Мората наподобява също съжали за спора и сложи ясно обръщение към фотографията си от мача, приключил с победа с 2:0. " Голяма победа! Винаги дружно, а всички разногласия ще утихнат ", написа испанският футболист. Наскоро се заприказва, че той ще напусне Ювентус, само че
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР