Вчера Зоран Заев ми се обади, защото сега управляващите може

...
Вчера Зоран Заев ми се обади, защото сега управляващите може
Коментари Харесай

Борисов: Докато ние управлявахме, България беше фаворит на Балканите

Вчера Зоран Заев ми се обади, тъй като в този момент ръководещите може би се пробват да излъжат доста хора. Начинът, по който конструират нещата най-после, ще бъде или доста неприятен за България, или ще създадем сред две най-близки страни народите ни да се ненавиждат десетилетия напред. Истината е, че нашият Договор за добросъседство беше една добра стъпка и нашата стратегическа цел е влизането на Северна Македония и Албания в Европейски Съюз. Вие младите би трябвало да извършите всичко допустимо, да не се намразите. Радев раздели страната във всичко. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във видео, оповестено във фейсбук.

Вчера инакомислещите, по този начин да ги назовем, си имат празник, организират си го, от другата страна различен протест, който го отхвърля. За всяко нещо разделят. Сега разделиха народа и по тематиката Северна Македония. Кое е по-добре - да имаш комшия член на Европейски Съюз и НАТО или не? Започваме от рамката и по тази причина направихме Договора за добросъседство, посочи Борисов.

До този миг мисля, че ги лъжат, само че да изчакаме Европейския съвет, преди този момент срещата на НАТО в Брюксел, нека имат куража и уменията да проведат договаряния, които да създадат двата народа на тези две прилежащи страни - България и районен съд Македония, най-приятелски. Забравихте, а то не беше доста от дълго време, последните 4 години, до момента в който управлявахме ние, България беше любимецът на Балканите. Тук се организираха 40-50 срещи, на всеки 4 месеца се събирахме - Сърбия, Румъния, Гърция и България по планове, което демонстрира доброжелателност. Ние бяхме водеща мощ на Балканите. Сега, политиката, която водят, ще създадат да се ненавиждаме и защо са ни по-късно европейски планове, сподели още водачът на ГЕРБ.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3113452315549484
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР