Вчера за времето от 9 до 17 часа на територията

...
Вчера за времето от 9 до 17 часа на територията
Коментари Харесай

Ченгетата ударно следят за нарушения във Врачанско

Вчера за времето от 9 до 17 часа на територията на Районно ръководство в Бяла Слатина е извършена профилирана интервенция за противопоставяне на битовата престъпност. Извършени са инспекции на 21 коли и 43 души. Съставени са 3 пътни акта.
Акция е имало през вчерашния ден в селата Люти Дол и Ребърково. Проведена е профилирана интервенция за противопоставяне на битовата престъпност в дребните обитаеми места, обезпечаване на засилено полицейско наличие и противопоставяне на кражбите. Извършени са инспекции на 3 коли и 10 индивида. Съставени са 3 пътни фиша. Издадени са 4 протокола по Закона за Министерство на вътрешните работи.
19 нарушавания са пресечени при спецакция в Оряхово. За времето от 9 часа през вчерашния ден до 6 часа в неделя е извършена профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на битовата престъпност в дребните обитаеми места. Опазване на публичния ред и надзор на пътното придвижване. Проверени са 20 автомобила и 24 лица. Констатираните нарушавания са глобени с 1 пътен акт и 17 фиша, 1 акт по Кодекса за обезпечаване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР