Вчера Xiaomi представи своя усъвършенстван сгъваем смартфон Xiaomi MIX Fold ...

Вчера Xiaomi представи своя усъвършенстван сгъваем смартфон Xiaomi MIX Fold

Смартфонът Xiaomi MIX Fold 2 и Xiaomi Pilot Technology бяха представени в Китай

Вчера Xiaomi показа своя модернизиран сгъваем смарт телефон Xiaomi MIX Fold 2 по време на събитие в Китай. С размери единствено 5,4 mm в разгънато положение, Xiaomi MIX Fold 2 предлага непрекъснато преживяване при гледане както на вътрешния, по този начин и на външния си екран. В допълнение, той дава достоверно преживяване с изображения на Leica и изключителна енергийна успеваемост с най-новата мобилна платформа Snapdragon® 8+ Gen 1. Представянето на новия артикул се случи дружно с дълго чаканата годишна тирада на създателя, ръководител и основен изпълнителен шеф на Xiaomi - Лей Джун.

Цялата информация за смарт телефона Xiaomi MIX Fold 2 може да прочетете на този линк - https://www.mi.com/global/discover/article?id=2756

Освен това, Xiaomi Group през вчерашния ден публично разкри статуса на развиване на Xiaomi Pilot Technology. Компанията възнамерява да влага 3,3 милиарда RMB в първата фаза на научноизследователска и развойна активност на своята технология за самостоятелно шофиране. По време на събитие в Китай Xiaomi показа видео онлайн за проби на тази технология, демонстрирайки нейните усъвършенствани логаритми и способността да се оправя със забележителен лист от сюжети.

Повече елементи за технологията на Xiaomi ще откриете тук - https://www.mi.com/global/discover/article?id=2755

Поздрави и прекрасен уикенд,
Рая

Raya Andreeva
Communications Strategist
Propaganda full thinking Agency

+359 885 799 089
[email protected]
3 Han Krum Str., fl.2
1000 Sofia, Bulgaria

Източник: cross.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg