"Вчера взехме решение на МС, сутринта се събрах с групата

...
"Вчера взехме решение на МС, сутринта се събрах с групата
Коментари Харесай

Борисов с първи коментар след извънредното решение за партийните субсидии!

"Вчера взехме решение на Министерски съвет, сутринта се събрах с групата и вкарваме закон за 1 лев дотацията. Да забележим тогава по какъв начин ще се оправят партиите на идващите избори, по какъв начин ще заплащат на социолози и политолози. Няма да понасям повече върху ГЕРБ да се упражнява който и да било ". Това съобщи преди минути министър-председателят Бойко Борисов след решението партийната дотация да бъде по 1 лев на глас, за което БЛИЦ заяви първи.

"За да съм безпределно явен - разпореждане в Министерски съвет, входирано, цифрата 11 става 1. Партньорите бяха в положително въодушевление и през днешния ден следва да се разисква. Това е нов закон. Парламентът ще реши дали да е корекция или нов закон. Като приемем закона, ще върнем бюджета ", съобщи министър председателят.

"Толкова са ми ясни тези игрички. Аз бих на изборите като кмет без 1 лев, с партия без нищо.

Надявам се всички да го поддържат. Парите, които ще се спестят ще строим детски градини и ясли. Данъкът върху книгите е капчица в морето ", разяснява още Борисов.

Той попита, за какво за толкоз доста години ръководство на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, не направиха това? „ Ние сме положителни стопани, събираме положителни пари от борбата с контрабандата и от приходните организации “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР