Вчера Vivo официално представи флагманските смартфони Vivo X100 и Vivo

...
Вчера Vivo официално представи флагманските смартфони Vivo X100 и Vivo
Коментари Харесай

Най-мощният смартфон в света бе незабавно разпродаден. Търсенето на Vivo X100 и Vivo X100 Pro се увеличи със 740% в сравнение с линията Vivo X90

Вчера Vivo публично показа флагманските смарт телефони Vivo X100 и Vivo X100 Pro. Благодарение на авангардната едночипова система MediaTek Dimensity 9300 те се трансфораха в най-мощните в света, задминавайки моделите Snapdragon 8 Gen 3. Но също така те получиха първокласна камера Zeiss, бърза скорост на зареждане, отбрана от равнище IP68. Като цяло устройствата се оказаха доста атрактивни и всички предварителни поръчки свършиха доста бързо.

Вицепрезидентът на Vivo Хуанг Тао написа през днешния ден в обществената мрежа Weibo, че продажбите на Vivo X100 и Vivo X100 Pro са нарастнали със 740% спрямо Vivo X90 и Vivo X90 Pro. Топ мениджърът също по този начин добави, че устройствата са „ изцяло изчерпани “.

Тази история на Vivo не е неповторима: огромно търсене е записано и за най-новия iQOO 12 и, естествено, за Xiaomi 14. Като цяло новите флагмани се радват на огромно търсене в Китай.

Но смарт телефонът Vivo X100 е в действителност доста добър. В него се употребява ай-новата оперативна памет от вида LPDDR5T, с помощта на която смарт телефонът реализира 2 250 000 точки в бенчмарка AnTuTu. Струва си да се означи, че все още това е безспорен връх на пазара на смарт телефони – устройството съумя да задмине даже iQOO 12 и Xiaomi 14, които са основани на флагманския процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР