Вчера видяхме как Григор Димитров поддържа форма, докато е под

...
Вчера видяхме как Григор Димитров поддържа форма, докато е под
Коментари Харесай

Григор Димитров в настроение, дори когато е под карантина

Вчера видяхме по какъв начин Григор Димитров поддържа форма, до момента в който е под карантина в Индиън Уелс (САЩ). Най-добрият български тенисист пробяга 11,5 км по кръстосан терен, а през днешния ден сподели на почитателите си какво прави, когато е дума.

Хасковлият се слави с готварските си умения и по тази причина не е изненада, че се навърта край печката. След като яденето е подготвена, Гришо седнал съм пред тв приемника, с цел да изгледа някой забавен филм.
 Димитров няма да взе участие в шампионати най-малко до 8 юни, откакто ATP взе решение да анулира всички съревнования поради пандемията от ковид. с цел да не бъдат ощетени състезателите, ранглистите ще бъдат замразени до този интервал и няма да се губят точки.
 Отложени бяха " Мастърс " -ите в Мадрид и Рим, шампионатите от по-ниска категория при мъжете в Мюнхен, Ещорил, Женева и Лион. Организаторите на “Ролан Гарос” пък взеха решение за реалокират шампионата и да го проведат от 20 септември до 4 октомври, което съответствува с датите на " София Оупън ", за който Григор Димитров бе удостоверил присъединяване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР