Вчера Венета Райкова сподели с приятелите си в социалната мрежа,

...
Вчера Венета Райкова сподели с приятелите си в социалната мрежа,
Коментари Харесай

Това Не Трябваше Да Се Разбира! Изплува Покъртителната Истина За Развода На Венета Райкова И Тишо! Шок! Водещата Е

Вчера Венета Райкова показа с приятелите си в обществената мрежа, че поставя завършек на брака си с Тишо. Блондинката написа, че след 13 години взаимен живот като съпрузи, двамата се развеждат.

Журналистката направи и значимо конкретизиране. Тя разкри, че в основата на трагичното развиване на събитията сред нея и нейния брачен партньор, няма забъркан трети човек. Тв водещата разясни, че нито в нейния живот, нито в този на Тишо има различен човек.

Венета Райкова помоли само за схващане и да бъде оставена на мира в името на благополучието и спокойствието на детето й.

Откакто направи обществено притежание персоналната си драма, русокоската не дава отговор на телефонни позвънявания и телефонът й е изключен.

Но Хот сцена съумя да разкрие същинската причина за развода на известната водеща.

Пред другари русокоската изтъкнала познатата до болежка причина – двамата с Тишо открили, че не са един за различен. И пред тях Венета Райкова отхвърля да разяснява каква е същинската причина за взетото от нея решение.

Изданието добавя, че журналистката се е решила да направи това разобличаване в името на рейтинга на „ Папараци “. Ако не беше водеща на светския таблоид, сигурно би запазила в загадка протичащото се в персоналния й живот.

Електронното издание разкри, че в действителност Венета Райкова е тази, която е поискала бракоразвод, а не Тишо. Според Хот сцена, в живота на русокоската им различен мъж. Но надали това ще остане дълго в загадка и доста скоро истината ще блесне в цялостния си искра, добавя изданието.

Медията отбелязва още, базирайки се на „ България през днешния ден “, че напоследък нещата сред Тишо и Венета Райкова не се развивали по никакъв начин добре. Двойката направила опит да избави брака си и даже потърсила помощ от експерт.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР