Вчера вечерта топ дизайнерката Мегз изправи косите на всичките си

...
Вчера вечерта топ дизайнерката Мегз изправи косите на всичките си
Коментари Харесай

Мегз претърпя тежък инцидент

Вчера вечерта топ дизайнерката Мегз изправи косите на всичките си почитатели. Своенравната красавица, която една минута не може да стои спокойно пострада доста съществено до момента в който шие новите си екстеншъни, написа hotarena.net.  

Вчера късно вечерта Мегз беше на коафьор и показваше на почитателите си в поредност от сторита в инстаграм по какъв начин си слага нови коси. Каканашева беше седнала на машината в лъскавия салон и напълно сама сглобяваше косата си, а почитателите й не спираха да я приветстват какъв брой е сръчна. Минута нехайство обаче и пръстът на амбициозното миньонче се оказа под иглата. Последваха писъци на болежка. Мегз стартира да крещи, тъй като иглата прониза пръста й. Болката на дизайнерката пролича освен от писъците, само че и по жестовете на тялото й. Машината се разтресе, а тя под паника се опитваше да освободи пръста си. Тук клипчето стопира. Феновете на носителката на златна игла изпаднаха в потрес. Клипчето наподобява на филм на ужасите.

До края на вечерта надарената дизайнерка не качи нов клип и  феновете й още не са наясно какво се случва с пръста й. Краткото стори мигновено обиколи инстаграм като голям брой консуматори си го препращаха или пускаха загрижени истории с емотиконки на сълзи и “добре ли си Мегз ” в личните си истории.

Подобни пострадвания се случват постоянно в шивашкия отрасъл, в който е бизнесът на Мегз. Надяваме се дизайнерката да не е засегнала някой сериозен нерв на пръста си, тъй като това може да докара до неговото обездвижване или отчасти ампутиране. Това може да й попречи да твори вечно или най-малко краткотрайно. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР