Вчера вечерта се състоя премиерата на новите изцяло електрически пазарни предложения на

...
Вчера вечерта се състоя премиерата на
новите изцяло електрически пазарни
предложения на
Коментари Харесай

Audi анонсира e-tron GT quattro и RS e-tron GT

Вчера вечерта се състоя премиерата на новите напълно електрически пазарни предложения на Audi- e-tron GT quattro и RS e-tron GT, за които от компанията разясняват, че отразяват цялата й пристрастеност за разработката на нови коли.

Новите електрически автомобили на Audi ще бъдат пуснати в предварителна продажба в ЕВропа през този месец, като базовата цена на Audi e-tron GT quattro е избрана на 99 800 евро, а тази на RS версията, която обещава мощност от 598 конски сили, опция за ускорение от 0 до 100 км/ч за 3.3 секунди и максимална скорост на придвижване от 250 км/ч, на 138 200 евро.

Бъдещите притежатели на Audi e-tron GT quattro могат да разчитат на мощ от 476 конски сили, само че в това време, за краткотрайни ускорения от място- за към 2.5 секунди, пиковата мощ може да доближи до 530 конски сили. За класическото ускорение от 0 до 100 км/ч на електрическия автомобил са необходими 4.1 секунди, а максималната скорост на придвижване е 245 км/ч.

Audi e-tron GT quattro и RS e-tron GT са оборудвани с еднакви батерийни модули с потенциал от 85 kWh, които разрешават презареждане с до 270 kW при съществуване на подходящата инфраструктура. В този случай, всеки 5 минути съгласуваност към зарядната инсталация дават обещание спомагателни 100 километра самостоятелност. Презареждането от 5 до 80% ще отнеме 22.5 минути.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР