Вчера вечерта се появи в медийното пространство новина с предполагаемия

...
Вчера вечерта се появи в медийното пространство новина с предполагаемия
Коментари Харесай

Джамбазки: Дори на шега е скандално ПП да предлагат Весела Чернева за външен министър

Вчера вечерта се появи в медийното пространство вест с хипотетичния проектокабинет на ПП-ДБ. Част от него е и Весела Чернева като външен министър.

Съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки реагира в обществените мрежи във връзка това скандално, даже и на смешка, предложение.

Станислав Трифонов неведнъж декларира, че Весела Чернева, в качеството си на „ консултант “ на Кирил Петков, е била външен министър в сянка. Именно по нейно време Петков пелтечеше слугински и изменнически текстове, под съвета на Чернева, разяснява съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.

Точно по това време беше осъществено националното изменничество, България отстъпи под външен напън от справедливата си позиция, българите в Македония бяха изоставени и предадени. Скопие одобри фашистки закони с ретроактивно деяние, които не разрешиха български неправителствени организации, тъй като са БЪЛГАРСКИ, написа Джамбазки и прибавя:

„ Македонски жители бяха нападани, пребивани, заплашвани, тъй като имат БЪЛГАРСКО национално съзнание. Български културни клубове бяха подпалвани, обстрелвани, разгромявани. Единственият хванат причинител бе наказан условно и съобщи пред медиите, че се гордее с постъпката си. Това е единствено част от резултата от напъните на това позорно и предателско държавно управление Петков, чийто консултант и шеф бе Чернева. “

Според Ангел Джамбазки предлагането тя да е министър демонстрира ясно, че държавното управление се спуска и подрежда извън и то от тези, които образуваха предателската коалиция „ Макрон “.

Целта е ясна и забележима – доунищожаването на българската позиция в Македония и смазването на българите. Едно обаче е ясно, че Чернева няма място в българското външно министерство, безапелационен е Джамбазки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР