Вчера вечерта около Борисовата градинка в Бургас, е намерено кученце

...
Вчера вечерта около Борисовата градинка в Бургас, е намерено кученце
Коментари Харесай

Намерено е домашно кученце в Борисовата градина, нека открием собственика му!

Вчера вечерта към Борисовата градинка в Бургас, е открито кученце от породата джак ръсел. Момичето, което го е намерило, няма опция да го гледа и го дава на друго момче, което също не може да поставя нужните за него грижи и го дава на водача на ОЗБГ Стефан Петров.

Който си познае кученцето от фотографията да се обади на Стефан Петров - 0877 113 150!


" Кученцето е домашно и е добре гледано. Моля, да публикувате информацията, с цел да се намерят притежателите му допустимо най-бързо. Има чип, само че не е регистриран и не разполагам с никаква информация за ръсела. Към момента кученцето се усеща прелестно и за него се поставят повече от отлични грижи, само че въпреки всичко е желателно да се върне при притежателите си. От време на време плаче, само че стартирам да играя с него и се разсейва.

Искрено се надявам да не е било изоставено, а да е изгубено. Имам номера на чипа и кученцето ще бъде върнато на притежателя му единствено против възложен паспорт или различен документ, който на 100% удостоверява, че е негово. Не знам по какъв начин се споделя, само че съм го кръстил Ицо. Не е кратко от Христо, а от Истински Ценен Обитател ", оповестява Петров.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР