Вчера въоръжен мъж се барикадира в дома си във Велинград.

...
Вчера въоръжен мъж се барикадира в дома си във Велинград.
Коментари Харесай

Ново Зверство В България! Въоръжен Тип Полудя И Извърши Немислимото Със Собственото Си Семейство, Страшно Е!

Вчера въоръжен мъж се барикадира в дома си във Велинград. Той беше арестуван след часове полицейска обсада, а в дома му бяха открити оръжия и муниции

Свидетел на нападението над сестра му Невена е станала и дъщерята на Георги, която е ученичка в пети клас.

Пред bTV потърпевшата от побоя Невена съобщи, че Георги е заплашвал и майка ѝ.

Дъщерята на Георги е ставала очевидец и на тези закани.

До момента от боязън тъжби не са били подавани, само че след вчерашния случай към този момент има такава. Невена съобщи още, че знае за законното оръжие на брат си, което му е конфискувано през декември, само че противозаконните оръжия в никакъв случай не ги е виждала.

Днес следва Районна прокуратура Велинград да удължи със 72 часа периода на задържането на мъжа от града, който на 24 февруари заплаши охранител с пушка. За това оповестява пресцентърът на ОД Министерство на вътрешните работи - Пазарджик и напомня, че при ареста мъжът е бил с над 3.6 промила централизация на алкохол в издишания въздух.

Случаят почнал със сигнал до частна охранителна компания от жителка на Велинград. Тя алармирала, че брат й, Георги е пристигнал да се саморазправя в жилището й. Пристигналият охранител бил застрашен с пушка, при което сигналът бил предаден на полицията.

Междувременно Георги Т., с оръжието си, се прибрал в къщата си. Униформените я блокирали и обезвредили мъжа.

В къщата били открити бойна кабина, ловна гладкоцевна пушка и пневматична пушка с оптически прицел, модифицирана за пукотевица с бойни патрони. В таванско помещение чиновниците се натъкнали на взривно вещество - амонит и детониращ връв. Цялото количество оръжие и взривно вещество са конфискувани.

Работата по случая продължава под наблюдаване на прокуратурата.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР