Вчера в „Зала 3“ на НДК, където се проведоха най-значимите

...
Вчера в „Зала 3“ на НДК, където се проведоха най-значимите
Коментари Харесай

Цветанов в Казанлък: Вчера никой от БСП не каза откъде ще дойдат парите за техните мечти

Вчера в „ Зала 3 “ на НДК, където се организираха най-значимите срещи от европредседателството, Българска социалистическа партия показа плана си „ Визия за България “. Никой от Българска социалистическа партия обаче не сподели от кое място ще дойдат парите за тези техни фантазии. След ръководство на Българска социалистическа партия постоянно има безпорядък и недостиг най-малко 5%. Това съобщи пред публицисти в Казанлък ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

Цветан Цветанов изрази мнение, че е доста елементарно да кажеш нещо популистко и добре звучащо, само че е мъчно след това да изпълниш поетите обещания. „ Затова политиката е за виновни хора, които могат да извършват уговорките си към хората “, изясни той.

„ Българска социалистическа партия през вчерашния ден приканиха - детските градини да се безвъзмездни, минималната работна заплата да е 60% от междинната, да има още по-високи пенсии, да има напредничав налог. Не чухме обаче какви са финансовите параметри на тези претенции, не споделиха дали това още веднъж няма да изстреля недостига в неразумни от икономическа позиция стойности “, означи Цветанов.

„ Чуха се апели за смяна на системата, за национализация. Тази страница е от дълго време затворена и ние вървим напред “, сподели още ръководителят на ПГ на ГЕРБ. Той благодари на Българска социалистическа партия, че в петък са подкрепили позицията на премиера Борисов за мигрантите, която той отстоява още от Европейския съвет на 28 юни. „ От опозицията желаят да пригласяме на страните от Вишеградската четворка. Тези страни, които се характеризират с по-антиевропейско говорене, ще получат с 24% по-малко средства за кохезионна политика, до момента в който ние ще получим 2 милиарда лв. повече “, посочи Цветанов.

Цветан Цветанов разяснява и клипът, който Политическа партия ГЕРБ през вчерашния ден популяризира и който дава съществени мотиви за подозрение, че Корнелия Нинова е виновна за провокациите в с. Шарково. „ Ако това се окаже правилно – то това би било доста ниско и безконтролно държание. Докато ние сме били в съпротива в никакъв случай не сме се заигравали със страховете на хората “, безапелационен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

Председателят на ПГ на ГЕРБ засегна тематиката и за идните локални избори следващата година. „ Сега имаме кметове в 130 общини, като нашата упоритост е да имаме 145 “, заяви той. По думите на Цветанов претендентите на ГЕРБ за кметове на доста места към този момент са ясни. „ Няма по какъв начин да не подкрепиш Галина Стоянова за още един мандат, тя е лицето на Казанлък “, акцентира той.

По думите му по време на днешното разкриване на реконструирани и рехабилитирани улици и междублокови пространства в Казанлък, лицата на доста хора са сияели от благополучие. „ Това е оценката за работата на ГЕРБ и държавното управление на Бойко Борисов “, приключи зам.-председателят на ГЕРБ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР