Вчера в "София Хотел Балкан" се състоя церемонията по връчването

...
Вчера в "София Хотел Балкан" се състоя церемонията по връчването
Коментари Харесай

Поредно признание за едно от най-желаните пловдивски училища

Вчера в "София Хотел Балкан " се състоя церемонията по връчването на годишните награди за пътна сигурност за 2017 година, на която участва министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков. Три от общо 11-те номинации от Пловдив получиха приз: ОУ "Алеко Константинов " в категория: "Мир на пътя "; Студентски съвет към УХТ Пловдив за акцията: "Празнувай отговорно " 2016-2017 година и контрольор Ботьо Гиргинов - Пътна полиция, ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив: "Кампании и мероприятия за пътна сигурност, ориентирани към подрастващи, велосипедисти, пешеходци ".
Директорът на ОУ " Алеко Константинов " Красимир Ангелов получи грамота и плакет и благодари на уредниците и на своя екип. " Комплексният метод, налична визия и предпочитание за работа са от главно значение за постигането на резултати в едно учебно заведение. ", разяснява Красимир Ангелов. Училището под негово управление, което е едно от най-желаните в Пловдив, е отличено от Фондация " Годишни награди за пътна сигурност " по отношение на цялостната тактика в посока сигурност на придвижването: интерактивна образователна площадка, паркинг със стойки за над 50 велосипеди; потребление на виртуалната платформа за образование по сигурност на придвижването по пътищата. 
Конкурсът "Годишни награди за пътна сигурност " се провежда за 7-ма поредна година и е ориентиран към организации и лица с осъществени начинания в региона на пътната сигурност, положителните практики, повишение културата на пътя и попречване на пътно-транспортните катастрофи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР