Вчера, в следобедните часове, на кръстовището на бул. България и

...
Вчера, в следобедните часове, на кръстовището на бул. България и
Коментари Харесай

Задържаха изключително близък приятел на Асен Василев

Вчера, в следобедните часове, на кръстовището на бул. " България " и ул. " Пушкин ", чиновници от отдел " Специализирани полицейски сили " – Столична дирекция на вътрешните работи подали сигнал за прекъсване на лидер на л.а. " Фолксваген Артеон ". Мъжът освен не спрял, само че и ускорил придвижването на колата. Незабавно бил последван от униформените, които го засекли и спрели на метри - в региона на бул. " България ".

Установена е самоличността на водача – 40-годишен мъж, както и на двамата му спътници – на 30 и 37 години. В хода на подхванатата инспекция чиновниците на реда открили, че мъжът е карал със свидетелството за ръководство с изминал преди година период на годност. При инспекцията е открито, че е счупено предното стъкло на колата, в лекия автомобил са открити светлинна сигнализация и две радиостанции. По данни на бранш " Видеонаблюдение " -СДВР, фотоси от преди дни демонстрират, че автомобилът се е движел с сложена на предното стъкло светлинна сигнализация. Извършени са неотложни процесуално-следствени дейности.

Тримата мъже са арестувани в полицейския арест за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 348, следствието по който продължава под наблюдението на прокуратурата.

По данни на АФЕРА основното лице, което е арестувано се споделя Тони Иванов Иванов. Тони Иванов Иванов минава за водеща фигура на " Продължаваме промяната " във Варна. При инспекция от полицията Иванов декларира, че употребява автомобил и водач от НСО, въпреки и след това да се оказва, че той действително няма ни минимум право на сходна привилегия.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР