Вчера в Сиан, административния център на провинция Шаанси, бе открит

...
Вчера в Сиан, административния център на провинция Шаанси, бе открит
Коментари Харесай

Сиан е домакин на 11-ия Международен филмов фестивал „Пътя на коприната“

Вчера в Сиан, административния център на провинция Шаанси, бе открит 11-ият Международен кино фестивал „ Пътя на коприната “. Събитието е проведено взаимно от Китайската медийна група (КМГ) и администрациите на провинциите Шаанси и Фудзиен.

Шън Хайсюн, шеф на КМГ насочи видео одобрение до фестивала, в което се споделя, че Шаанси е едно от главните родни места на китайската цивилизация, а Сиан е значим възел в построяването на „ Един пояс, веднъж “. Международният кино фестивал „ Пътя на коприната “ е платформа за разговор и продан сред кинотворци от целия свят. Това събитие сигурно ще задълбочи другарството сред тях и ще реализира фантазиите им, също по този начин ще сътвори благоприятни условия за показване на културите на страните по света и ще способства за построяването на „ Един пояс, веднъж “, съобщи шефът на КМГ.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед99709Соня Момчилова: Това, което се задава, е доста ужасно! Ние сме на път да изгубим страната си!Алтернативен Поглед26706Соня Момчилова(бивш ръководител на СЕМ) за свободата на словото без цензура и за отровената медийна средаАлтернативен Поглед24494Проф. Нако Стефанов: Ние сме очевидци на полуразпад на държавността и на българския духАлтернативен Поглед47195Магдалена Ташева: Плащаме 10 пъти по-скъп ток от Финландия, само че те не изнасят както ние за УкрайнаАлтернативен Поглед98482Магдалена Ташева за нещастието с водачите: Какви са тези гърмежи на борда на самолета преди да падне?Алтернативен Поглед874743Aлександър Песке: Рано или късно Европа ще изгори, белите ще бъдат против черните и държавните управления ще бъдат за чернитеАлтернативен Поглед226716Георги Марков: Тройната коалиция на светофара в Източна Германия ще има позорните 10% на локалните избориАлтернативен Поглед190885 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР