Вчера в Шанхай бе открита Десетата среща на министрите на

...
Вчера в Шанхай бе открита Десетата среща на министрите на
Коментари Харесай

В Шанхай бе открита Десетата среща на министрите на правосъдието на ШОС

Вчера в Шанхай бе открита Десетата среща на министрите на правораздаването на страните от Шанхайската организация за съдействие (ШОС).

По този мотив ръководителят на КНР Си Дзинпин изпрати приветствено писмо до форума, в който акцентира, че от 2013 година насам, когато бе даден старт на механизма за постоянни срещи на министрите на правораздаването на ШОС, страните-членки на организацията се поддържат, сътрудничат и предизвикват построяването на правов ред в своите юрисдикции, като в същото време ускоряват междуправителствения продан и взаимното съгласие в региона на правораздаването. ШОС реализира практическо съдействие в региона на правоприлагането и твърдо поддържа интернационалната система, чиито главен стожер е Организация на обединените нации, както и реда, учреден на интернационалното право. 

Китай желае да работи за задълбочаване на обмена и съдействието с останалите страни от ШОС в региона на правото, да предизвиква висококачественото икономическо развиване посредством придържане към върховенството на закона, да поддържа районния мир и непоклатимост и се стреми към създаване на общественост на споделена орис, написа още в приветствения си адрес Си Дзинпин.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР