Вчера в РУ Кюстендил е заявено повреждане на чужда собственост

...
Вчера в РУ Кюстендил е заявено повреждане на чужда собственост
Коментари Харесай

ОД на МВР Кюстендил съобщи: Потрошиха автомобили, полицаи заловиха пияни шофьори и още...

Вчера в районно управление (на МВР) Кюстендил е декларирано разваляне на непозната благосъстоятелност – срязани са 4 гуми на л.а. „ Форд “ в с. Коняво. При подхванатите незабавни дейности служителите на реда открили причинителя – съселянин на притежателя, причина за действието е неуредени финансови връзки посред им.По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.

3 бързи полицейски производства са формирани през вчерашния ден в районно управление (на МВР) Дупница – за нарушение на заповед за отбрана от домашно принуждение, нарушителят е арестуван с полицейска заповед; за ръководство на МПС след приложимост на алкохол – 68-годишен лидер на л.а. „ Фолксваген “ от Сапарева баня е управлявал с 2.0 промила алкохол в издишания въздух, пробата е изработен с техническо средство, лидерът е арестуван с полицейска заповед; за ръководство на мотоциклет с регистрационна табела, издадена за друго МПС, лидерът е 25-годишен дупничанин. За случаите е известен дежурен прокурор.

Вчера в районно управление (на МВР) Дупница е декларирано разваляне на непозната благосъстоятелност – счупено е предно панорамно стъкло на л.а. „ Фолксваген “, който е бил паркиран на ул. „ Отец Полихрони “. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Вчера екипи на РСПБЗН са гасили 2 пожара. Единият е породен заради немарливост, горели са сухи треви в Кочериново, вреди не са позволени. Другият пожар е зародил в къща в с. Червен брег заради късо съединяване. Изгорели са компютърна настройка, бюро и стол. Няма потърпевши хора.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР