Вчера в РУ Дупница са заявени кражба на котел от

...
Вчера в РУ Дупница са заявени кражба на котел от
Коментари Харесай

ОД на МВР Кюстендил съобщи: Откриха мъртва жена, 6 пожара вдигнаха на крак огнеборците и още

Вчера в районно управление (на МВР) Дупница са декларирани кражба на казан от отоплителна апаратура от частен парцел в града и разваляне на благосъстоятелност – счупени са 4 прозореца и врата на къща. Местопроизшествията са обслужени от дежурна полицейска група, формирани са досъдебни производства. Уведомена е прокуратурата.

В районно управление (на МВР) Кюстендил е декларирана кражба на регистрационна табела от л.а. „ Пежо “, автомобилът е бил паркиран в кв. „ Запад “ в града. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известена прокуратурата.

Вчера 85-годишна жена е открита умряла в дома си в Кюстендил. При осъществения оглед на място от дежурна полицейска група следи от принуждение не са открити, трупът е закаран за аутопсия. Образувано е досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, известена е прокуратурата.

6 пожара са гасили през вчерашния ден екипи на РСПБЗН в Кюстендилска област, оказана е техническа помощ по 2 подадени сигнала. 1 от пожарите е нанесъл вреди – късо съединеие е предизвикало запалване в л.а. „ Фиат “ в Дупница, унинщожен е двигателен отсек.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР