Вчера в репортаж на БТВ майка се оплака, че учител

...
Вчера в репортаж на БТВ майка се оплака, че учител
Коментари Харесай

Пуснаха петиция в подкрепа за учителя от Сливен

Вчера в репортаж на БТВ майка се оплака, че преподавател по математика в сливенско учебно заведение е блъснал пестник на детето й, за което тя е подала тъжба в РУО – Сливен.

След излъченият репортаж и новината, че го грози наказване, родители от учебното заведение пуснаха подписка в негова отбрана.
външна реклама
Ето какво гласи подписката:

С актуалното писмо, ние родителите на учениците от 5В клас показваме нашата безрезервна поддръжка в отбрана на господин Илиян Вълчев.

Мнението на родителите, както и на децата ни във връзка със случая е следното: Учителят господин Илиян Вълчев е един потвърдил се и почитан възпитател, с помощта на който нашите деца учат предмета с готовност и посещават образователните часове с голямо наслаждение. Начина на преподаване на учителя Илиян Вълчев и педагогическия му метод е явен и понятен за децата. Те елементарно възприемат новия материал по урока още в час. Г-н Вълчев подхожда към всеки възпитаник самостоятелно с схващане и адекватност.

В умозаключение на гореказаното, родителите и учениците от 5 В клас на ОУ Христо Ботев Сливен сме на мнение, че учителят по математика господин Илиян Вълчев, заслужава да продължи да бъде преподавател в това учебно заведение и да продължи да образова децата ни.

Хиляди мнения в обществените мрежи също са в отбрана на учителя:

БРАВООО! Можело е и по-добре!

Виновен е постоянно учителя за жалост!

От дребното мнения, които прочетох, видях поддръжка за учителя, отлично и почит! Днес тези хора толкоз да не смеят забележка да създадат.

Линк към подписката

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР