Вчера в Районния съд в Несебър под охрана бе докаран

...
Вчера в Районния съд в Несебър под охрана бе докаран
Коментари Харесай

Изнасилвачът от Слънчев бряг с шокиращи разкрития пред съда: Изненадан съм от себе си!

 Вчера в Районния съд в Несебър под защита бе докаран Божидар Иванов. Той е упрекнат за това, че на 1 юни в хотел в Слънчев бряг направил опит да изнасили млада жена. Божидар я бутал към стаята и я удрял с юмруци в региона на главата, гърдите, корема, региона на бъбреците, удрял я с коляно в дясната част на ханша, огъвал ухото й. За шанс на потърпевшата тя съумяла да избяга, оповестява Burgas24.bg

Божидар бе очевидно спокоен. Адвокатът му Виктор Паскалев изясни, че подзащитния му от години работи като готвач в влиятелни заведения в комплекса. В момента бил нает в заведение в Свети Влас. " Видях се с Божидар, още до момента в който беше в ареста в районно управление (на МВР) в Слънчев бряг ", изясни Паскалев, представен от Труд. 

Той бил извънредно сюрпризиран, че случилото се разяснява като полово посягане. По думите на готвача, двамата с А.Ф. не се познавали. В деня на случая обаче те се засекли в центъра на курорта, пред заведение за бързо хранене, където продавали дюнери и палачинки. Божидар си купил палачинка, а А.Ф. дюнер и след това се засекли в хотела. Пред заведението за бързо хранене обаче момичето го предизвикало.

" Не си припомням, какво ми сподели, бях пил, само че несъмнено беше нещо обидно “, твърдял Божидар. Той неясно си спомнял, какво се е случило в коридора на хотела. Явно удрял сервитьорката, с цел да си отмъсти за обидата, след което си тръгнал.

В последна сметка бруталният принудител Божидар Иванов от Ямбол отива зад решетките. Решението е на Районния съд в Несебър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР