Вчера в провинция Гуандун Си Дзинпин, генерален секретар на ЦК

...
Вчера в провинция Гуандун Си Дзинпин, генерален секретар на ЦК
Коментари Харесай

Си Дзинпин призова за ускоряване на цялостното подобряване на армията

Вчера в провинция Гуандун Си Дзинпин, общоприет секретар на Централен комитет на ККП и ръководител на Централната военна комисия, се срещна с представители на военноморските сили на Южната военна зона на Китайската народноосвободителна войска.

След като изслуша презентация за построяването на военноморските сили в района, китайският ръководител даде висока оценка за развиването и трансформацията на армията и осъществяването на съответните задания след 18-ия конгрес на ККП. Той посочи нуждата военните въпроси да се правят оценка от политическа позиция, да се усъвършенства способността за реагиране на комплицирани обстановки по навременен и подобаващ метод и уверено да се пази териториалният суверенитет на страната, с цел да се поддържа цялостната непоклатимост в района.

Си Дзинпин прикани за усилване на военните учения, както и за развиване на нови бойни качества и съоръжение за повишение на цялостната военна подготвеност.

Китайският водач уточни още, че би трябвало да се укрепи управителната роля на Китайската комунистическа партия върху армията и да се поддържа построяването на нови фрагменти и екипи, с което да се подтиква развиването на морските сили на Южната военна зона.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР