Вчера в Пекин се проведе международен симпозиум под мотото Китай

...
Вчера в Пекин се проведе международен симпозиум под мотото Китай
Коментари Харесай

В Пекин се проведе международен симпозиум под мотото „Китай и светът: Ръка за ръка да изградим общност на споделена съдба“

Вчера в Пекин се организира интернационален симпозиум под мотото „ Китай и светът: Ръка за ръка да изградим общественост на споделена орис “.

 Членът на Политбюро на Централен комитет на ККП и началник на отдела за гласност на Централен комитет на ККП Ли Шулей взе участие в него и произнесе тирада. Участниците показаха, че светът е изправен пред невиждани за последния век промени.  Идеята за общественост на споделена орис, съдържаща богат смисъл, дава отговор на наклонността на времето и упованията на хората от другите страни. През последното десетилетие тя непрестанно дава положителни резултати и оказва надълбоко интернационално въздействие. Участниците в симпозиума обявиха, че чакат изчерпателен теоретичен продан и съдействие сред тръстовете, с цел да се даде подтик за взаимната обмяна на опит сред другите култури, укрепването на взаимната отбрана и напредъка в построяването на общественост на споделена орис.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР