Вчера в ефира на bTV със специален над тричасов епизод

...
Вчера в ефира на bTV със специален над тричасов епизод
Коментари Харесай

1/3 от българите пред телевизорите са избрали Ергенът

Вчера в ефира на bTV със специфичен над тричасов епизод бе показана развръзката във втория сезон на най-романтичното телевизионно премеждие „ Ергенът “.

Съдбоносният избор на Евгени Генчев бе проследен от 34,3% или повече от 1/3 от телевизионната публика в четвъртък вечер (А18+, източник GARB). Виртуозният пианист разкри любовта си пред модела Валерия Георгиева, която изрече заветното „ Да! “ на направеното предложение за брак. Развитието на връзките сред Евгени и дамите в сезон 2 на „ Ергенът “ бе една от най-обсъжданите и горещи тематики в България в последните месеци. През целия сезон страстите и събитията в шоуто вълнуваха феновете, които съпреживяваха всяка самостоятелна или групова среща, всеки взор, всяко допиране. Пътят на всяка една дама към сърцето на Евгени наблюдаваха 27,7% от феновете (А18+, източник GARB), което утвърди сезон 2 на „ Ергенът “ за най-гледаното предаване в часовете и дните на неговото лъчение.



На специфична Церемония Евгени предложения двете претендентки, стигнали до финалната права по пътя към неговото сърце – моделът Валерия Георгиева и редакторката Елена-Антоанета Сергова. След поредност от прочувствени събития, непредвидени обрати и инфарктни обстановки, съпътствали ги по време на целия им престой в красивото имение на любовта, и двете бяха уверени, че възприятията им са споделени и ще си тръгнат дружно с Евгени.

За да чуе крайното му решение, Евгени предложения първа Елена. „ Искам да знаеш, че всяка моя среща с теб беше по-необикновена от предходната. Ти завоюва моето сърце, завоюва и сърцата на околните ми. Елена, пристигнах тук, с цел да се влюбя и това в действителност се случи! Искам да знаеш, че ти си съвършената жена, просто не съм сигурен дали си съвършената жена за мен. Ти в действителност си невероятна, само че аз би трябвало да последвам сърцето си и съм сигурен, че ме разбираш “, бе прям виртуозът с нея.

„ Благодаря ти, че ми сподели какво е да обичаш по този начин, както не съм си и представяла! Ти ми сподели, че това, за което съм мечтала, в действителност има и материално физическо изражение и аз ще го последвам и ще го диря. Благодаря ти за това премеждие! Радвам се, че си разкрил любовта! Знам, че ще направя някого доста щастлива, не се и колебая в това. Попътен вятър! “, бяха последните думи на редакторката преди да прегърне Евгени за финален път и да си тръгне от имението вечно.



Своя избор за спътница в живота, музикантът направи в лицето на моделът Валерия Георгиева. Той за пръв път си разреши намерено да изрази възприятията си и да признае, че е влюбен: „ Мисля, че доста съм загазил, тъй като съм същински влюбен в теб! Чувствам се необикновено, че към този момент мога да го призная. Да призная какво усеща сърцето ми… С всеки ден до теб възприятията ми ставаха все по-силни. Валерия, без всевъзможен боязън заставам пред теб, с цел да призная, че те обичам! Обичам те! Стоя с боязън пред теб и се надявам да ме направиш най-щастливият мъж на земята. Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена! “.



„ Казвам „ Да “! Толкова съм щастлива, не мога да повярвам… Толкова доста го желаех, нямах самообладание да пристигна този миг, напряко ми се сви сърцето “, изрече Валерия преди Евгени да сложи годежния пръстен на ръката ѝ. Тази вечер (19 май) феновете на bTV ще станат очевидци на първата телевизионна поява на Евгени и Валерия след финала на формата в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “. Как се развиват връзките на звездната двойка в действителния живот ще стане ясно тази вечер от 22:00 ч. единствено по bTV.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР